Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα πως αποσύρεται η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως την 1η Απριλίου 2023 θα αποσύρει τη φανέλα του σπουδαίου Μπάνε Πρέλεβιτς.

Έτσι, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και αρκετά σημαντικό γεγονός τόσο για τον εμβληματικό Μπάνε αλλά και για τον ίδιο σύλλογο.

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι θα είναι η ΑΕΚ (ο δεύτερος εν Ελλάδι σταθμός του Πρέλεβιτς).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μπήκε στη ζωή μας το καλοκαίρι του 1988 και από τότε που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα, άλλαξε τη ροή της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δύο Ευρωπαϊκοί τίτλοι, ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, συμμετοχή σε δύο ακόμη τελικούς Κυπέλλων Ευρώπης, αλλά και στο φάιναλ φορ της Αθήνας.

Έχοντας δίπλα του σπουδαίους συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον ανυπέρβλητο κόσμο του ΠΑΟΚ, οδήγησε την ομάδα μας σε μεγάλες στιγμές. Τις κορυφαίες της ιστορίας της.
Πέρασαν 23 χρόνια από τότε που σταμάτησε το μπάσκετ, 23 χρόνια από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα!

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα τιμήσει τον ένα και μοναδικό Μπάνε Πρέλεβιτς και θα αποσύρει τη φανέλα με το “7”, η οποία θα πάρει τη θέση της στην οροφή του PAOK Sports Arena, δίπλα στα λάβαρα των επτά τίτλων της ομάδας!

Η εκδήλωση τιμής του Μπάνε Πρέλεβιτς και η απόσυρση της φανέλας με το “7”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για την ειδική εκδήλωση και τα συλλεκτικά εισιτήρια του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!