Η Μπάγερν έστειλε κι απόψε το μήνυμά της προς όλους τους αντιπάλους της στο Champions League - Πέταξε έξω την Παρί και ονειρεύεται κούπα!

Η Μπάγερν έστειλε κι απόψε το μήνυμά της προς όλους τους αντιπάλους της στο Champions League: Με το 8Χ8 από την έναρξη της διοργάνωσης και το 2Χ2 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (1-0 στο Παρκ ντε Πρενς, 2-0 στη σημερινή ρεβάνς στην Αλιάνζ Αρένα) προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, πιστοποιώντας ότι είναι ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η 15η πρόκριση των Βαυαρών σε 19 συμμετοχές στη φάση των «16» του CL, προήλθε από το γκολ του Τσούπο-Μότινγκ στο 61ο λεπτό (11ο στη διοργάνωση για τον Καμερουνέζο διεθνή στράικερ) και αυτό του Γκνάμπρι στο 89΄.

Εννέα λεπτά πριν το 1-0, ο Τσούπο-Μότινγκ είχε σκοράρει ξανά, αλλά η παρεμβολή στη φάση του εκτεθειμένου Μίλερ «ανάγκασε» το VAR να μη μετρήσει το τέρμα του.

Η Παρί ήθελε γκολ στο Μόναχο, είχε τις ευκαιρίες της με τους Μπαμπέ, Μέσι και Ράμος πριν δεχτεί το γκολ από τον Τσούπο-Μότινγκ, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν αδύνατο ν΄ αντιδράσει, με αποτέλεσμα ν΄ αποχωρήσει πρόωρα από τη διοργάνωση, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, όταν έμεινε εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αποψινός ήταν ο 5ος αποκλεισμός των Γάλλων στην 11η παρουσία τους σε φάση των «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου και, πλέον, η ομάδα του Γκαλτιέ θα ρίξει όλο το βάρος της στην κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1.

Οι συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ζόμερ – Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν (86’ Γκνάμπρι), Μίλερ (86’ Ζοάο Κανσέλο), Μουσιάλα (82’ Μανέ) – Τσούπο Μότινγκ (68’ Σανέ).

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα – Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος (36’ λ. τρ. Μουκιελέ – 46’ λ. τρ. Μπισιαμπού), Ντανίλο Περέιρα – Χακίμι, Φαμπιάν Ρουίθ (76’ Ζαϊρ – Εμερί), Βεράτι, Βιτίνια (81’ Εκιτικέ), Νούνο Μέντες (82’ Μπερνάτ) – Μέσι, Εμπαπέ.


Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Μπριζ (Βέλγιο) 5-1 (38΄ Ράφα Σίλβα, 45΄+2,57΄ Γκονσάλο Ράμος, 71΄πεν. Ζοάο Μάριο, 78΄ Νέρες – 87΄ Μέιγερ) ⇒ Α΄αγ. 2-0: Προκρίθηκε η Μπενφίκα με συνολικό σκορ 7-1
Τσέλσι (Αγγλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-0 (43΄ Στέρλινκ, 53΄πεν. Χάβερτς) ⇒ Α΄αγ. 0-1: Προκρίθηκε η Τσέλσι με συνολικό σκορ 2-1
Τότεναμ (Αγγλία)-Μίλαν (Ιταλία) 0-0 ⇒ Α΄αγ. 0-1: Προκρίθηκε η Μίλαν με συνολικό σκορ 1-0

Μπάγερν (Γερμανία)-Παρί ΣΖ (Γαλλία) 2-0 (61΄ Τσούπο-Μότινγκ, 89΄ Γκνάμπρι) ⇒ Α΄αγ. 1-0: Προκρίθηκε η Μπάγερν με συνολικό σκορ 3-0
Μάντσεστερ Σ. (Αγγλία)-Λειψία (Γερμανία) 14/03 ⇒ Α΄αγ. 1-1
Πόρτο (Πορτογαλία)-Ιντερ (Ιταλία) 14/03 ⇒ Α΄αγ. 0-1
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 15/03 ⇒ Α΄αγ. 5-2
Νάπολι (Ιταλία)-Άϊντραχτ Φρ.(Γερμανία) 15/03 ⇒ Α΄αγ. 2-0

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0. Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0.