Ο Εμρέ Τσαν επιτέθηκε στον διαιτητή Ντάνι Μάκελι τονίζοντας ότι εκείνος ευθύνεται για τον αποκλεισμό της Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ αποκλείστηκε χθες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τη συνέχεια του Champions League, καθώς ηττήθηκε από την Τσέλσι με 2-0. Τσαν

Η ήττα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» από την Ντόρτμουντ με 1-0 δεν εμπόδισε την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ να επικρατήσει στη ρεβάνς του Λονδίνου και να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί φωνάζουν για το δεύτερο γκολ της αγγλικής ομάδας. Ο Κάι Χάβερτς εκτέλεσε δύο φορές το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 49ο λεπτό, αφού την πρώτη «σημάδεψε» το δοκάρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διαιτητής, όμως, διέταξε επανάληψη καθώς πριν εκτελέσει ο μέσος της Τσέλσι είχαν μπει στην περιοχή συμπαίκτες και αντίπαλοι. Τη δεύτερη φορά ήταν εύστοχος και με το γκολ αυτό οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση.

Ο διεθνής μέσος της Μπορούσια, Εμρέ Τσαν, επιτέθηκε στον διαιτητή Ντάνι Μάκελι και τόνισε:

«Χάσαμε λόγω της διαιτησίας. Παίξαμε καλά και αξίζαμε την πρόκριση, αλλά ο διαιτητής διέταξε δύο φορές να εκτελεστεί το πέναλτι, χωρίς κανένα λόγο.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!