Ο Πέτρος Μαρτσούκος είναι επίσημα από την Τετάρτη (8/3) ο νέος πρόεδρος της Super League 2.

Ο Πέτρος Μαρτσούκος (επιχειρηματίας και πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη) είναι ο νέος πρόεδρος της Super League 2, καθώς υπερίσχυσε στις σημερινές εκλογές με 13 ψήφους έναντι 12 του Αντώνη Ροκάκη, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου. Επίσης, υπήρχαν ένα λευκό κι ένα άκυρο. Θυμίζουμε ότι χθες ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της Super League 2 δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σώμα που με εξέλεξε πρόεδρο της Super League 2, μετά από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες. Αναγνωρίζοντας τα ουσιαστικά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην κατηγορία μας, ξεκινάμε άμεσα συναντήσεις αρχικά με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, προκειμένου να διεκδικήσουμε τα χρήματα που μας αναλογούν από την φορολόγηση των τυχερών παιγνίων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!