Σπουδαία τιμή για τον Πάου Γκασόλ, με τους Λέικερς να αποσύρουν την φανέλα του στον αγώνα με τους Γκρίζλις.

Ο Πάου Γκασόλ είδε τη φανέλα να αποσύρεται από τους Λος Αντζελές Λέικερς. Μία συγκλονιστική και άκρως συγκινητική στιγμή.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γκρίζλις, η φανέλα του τοποθετήθηκε δίπλα σε αυτή του Κόμπε Μπράιαντ. Μάλιστα, ο Ισπανός σταρ είδε αρχικά το video των Λέικερς που ξεκινούσε με την Βανέσα Μπράιαντ να μιλάει και να τον ευχαριστεί. Ακολούθησε ένα ακόμα βίντεο με παλαιότερη δήλωση του Κόμπι που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Φυσικά, δίπλα στον Πάου Γκασόλ ήταν η οικογένειά του μεταξύ των οποίων και την 2χρονη κόρη του, Ελίζαμπετ Τζιάνα, στην οποία έδωσε το όνομα της κόρης του Κόμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάου Γκασόλ για τον Κόμπι Μπράιαντ:

«Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το πρόσωπο που δεν βλέπω. Τον αδελφό που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, όπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και μακάρι να ήταν εδώ. Νομίζω ότι θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω αδελφέ μου.

Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχει την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, “πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι”. Και εγώ είπα ότι είμαι μέσα».

Ο Γκασόλ είναι ο 12ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που είδε την φανέλα του να αποσύρεται από τους Λέικερς. Οι πρώτοι 11 παίκτες που αποσύρθηκε η φανέλα τους ήταν οι εξής: Κόμπι Μπράιαντ, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Έλτζιν Μπείλορ, Γκάιλ Γκούντριχ, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Σακίλ Ο’Νιλ, Τζέιμς Γουόρθι, Τζέρι Γουέστ, Τζαμάλ Γουίλκς, Τζορτζ Μάικαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!