Ο Μίλος Τεόντοσιτς ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στα εύστοχα περιφερειακά σουτ και ανέβηκε στη θέση Νο.5 της ιστορίας της EuroLeague.

Η Βίρτους Μπολόνια μπορεί να ηττήθηκε από την Παρτίζαν ωστόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε ένα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα.

Ο έμπειρος guard ευστόχησε σε 3 τρίποντα και ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague.

Πλέον, ο Μίλος Τεόντοσιτς έφτασε τα 520 τρίποντα στην EuroLeague, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει πετύχει 518 στην πορεία του. Φυσικά στην κορυφή βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 623.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά το Top 10 της EuroLeague:

1. Χουάν Κάρλος Ναβάρο – 623
2. Σέρχιο Γιουλ – 577
3. Σέρχιο Ροντρίγκεθ – 560
4. Ρούντι Φερνάντεθ – 552
5. Μίλος Τεόντοσιτς – 520
6. Βασίλης Σπανούλης – 518
7. Σκότι Γουίλμπεκιν – 480
8. Αρτούρας Μιλάκνις – 461
9. Αλεξέι Σβεντ – 459
10. Τζέισι Κάρολ – 437

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!