Η Ίντερ θέλει να κάνει το απόλυτο «μπαμ» την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Φιρμίνο.

Η Ίντερ συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον συμπεριλαμβάνει στα σχέδια του για τη νέα σεζόν στη Λίβερπουλ. Ίντερ

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, η ομάδα του Μιλάνου θα επανέλθει για την απόκτηση του, προσφέροντας του διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, «Corriere dello Sport».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κλοπ εισηγήθηκε την μη επέκταση του συμβολαίου του και ο Φιρμίνο είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!