Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Αντριάν Ραμπιό, αλλά αν δεν είναι εφικτό, τότε θα προτιμήσει τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και έχει πρόταση να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2025. Σύμφωνα όμως με ιταλικά ΜΜΕ ο Γάλλος άσος έχει αποφασίσει να φύγει από το Τορίνο στο τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής μέσος έχει κάνει καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Τορίνο, Αντρέα Ανιέλι, θέλει να τον κρατήσει, αλλά η απόφαση του είναι οριστική και καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Ετσι η «Γιούβε» κινείται για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, φέρεται να ζητάει περίπου 60 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Σέρβο να αποχωρήσει από την ιταλική πρωτεύουσα, με τους «μπιανκονέρι» να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του.

Παίκτης της ιταλικής ομάδας από το καλοκαίρι του 2015, όταν είχε αποκτηθεί από τη βέλγικη Γκενκ, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς την περασμένη σεζόν σε 47 εμφανίσεις είχε στο ενεργητικό του 11 γκολ και 12 ασίστ. Ο Σέρβος άσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ρώμης ως το καλοκαίρι του 2024 και έχει ζητήσει από τη διοίκηση να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!