Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο μίλησε στους «Playmakers» της NOVA για την πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο μίλησε στην κάμερα της NOVA και στην εκπομπή «Playmakers» όπου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν επέλθει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, τόνισε πως είχε συνομιλία μισής ώρας με τον ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο:

«Είμαι εδώ για να συναντήσω τον Μπαρτζώκα, για τον οποίο έχω μεγάλο σεβασμό. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όταν ήταν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, εγώ εργαζόμουν ως βοηθός στην Τσεντεβίτα. Έπαιζε εξαιρετικά τότε η ομάδα του. Φυσικά το ίδιο ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης κι αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο, μας είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, με κάλεσε τηλεφωνικά ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είχαμε κάτι σαν τριάντα υπέροχα λεπτά συζήτησης στο τηλέφωνο, αλλά υπήρχε… κάτι στη μέση. Ο καθένας μπορεί να με καταλάβει. Είμαι πατέρας. Πριν από δέκα μέρες η σύζυγός μου έφερε στον κόσμο το παιχνίδι μας και δεν ήταν εύκολο. Φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό για τον κ. Ντέγιαν Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά, όπου κι αν πήγε.

Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα με τόσο μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή. Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε τριάντα φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό, το οποίο όμως δεν έλαβα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!