Ο Ουσεϊνού Μπα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, εξέφρασε την θλίψη του για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Ουσεϊνού Μπα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, εξέφρασε την θλίψη του για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ουσεϊνού Μπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ήταν μια συγκινητική ημέρα καθώς αποδώσαμε φόρο τιμής στα θύματα της τραγικής σύγκρουσης στα Τέμπη. Ο θεός να αναπαύει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη στους συγγενείς και φίλους τους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί με όλους εσάς. Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είχαμε μια γερή απόδοση με τρεις πόντους και σκοπεύουμε πάντα να τα δίνουμε όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!