Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την παρουσία του στο Παρίσι και τα λόγια του δείχνουν πως σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Ιντερ Μαϊάμι του Ντέϊβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τον Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από τον Ιούνιο, ενώ ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ έχει ήδη γίνει η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα του διάσημου άσου, Χόρχε Μέσι, και τη διοίκηση της Παρί, στην οποία συζητήθηκε η διάρκεια του συμβολαίου και όλες οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας. Δεν υπήρξε συμφωνία. Έτσι, οι δύο πλευρές έκλεισαν νέο ραντεβού για το τέλος του μήνα.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο Αργεντινός σταρ μίλησε για την παρουσία του στο Παρίσι και τα λόγια του δείχνουν πως σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του: «Την πρώτη χρονιά είχα δυσκολίες στην προσαρμογή μου μετά από τα τόσα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, αλλά φέτος νιώθω υπέροχα στην Παρί Σεν Ζερμέν.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!