Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όρισε ως έδρα της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023, καθώς και για τα προκριματικά του Euro 2024 την OPAP Arena.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όρισε ως έδρα της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023, καθώς και για τα προκριματικά του Euro 2024 την OPAP Arena. Εθνική 

Η επίσης φιλική αναμέτρηση Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία, στις 24 Μαρτίου 2023, θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καμάρας» κι εκείνη με τη Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου 2023, για τα προκριματικά του Euro U21 2025, το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ρικάρντο Ταρίκο ως βοηθού του ομοσπονδιακού εκλέκτορα της Εθνικής Ανδρών, Γουστάβο Πογέτ και την πρόσληψη του Γιώργου Κόλτση ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων, Νίκου Παπαδόπουλου.

Ακόμη, εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου για αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα για να διευθύνουν αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος, «έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ να επιλέγει διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite Referees», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Εθνική 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!