Η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νταβίντ Ντε Χέα απολογήθηκε στους φιλάθλους της ομάδας.

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Ντε Χέα

Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ έδειχνε φέτος πως βρίσκεται σε φάση αναγέννησης, αλλά το αποτέλεσμα στο «Ανφιλντ» προκάλεσε σοκ, καθώς μάλιστα είναι η μεγαλύτερη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» στην Ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα απολογήθηκε στους φιλάθλους:

«Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Ηταν ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα και όλοι ευθυνόμαστε για αυτό. Ολοι αισθανόμαστε ντροπή και απογοήτευση, ειδικά τη φετινή σεζόν που η ομάδα κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Εχουμε ευθύνη απέναντι στους φιλάθλους μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», τόνισε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!