Ο Μουρίνιο δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους, αλλά δεν μπορεί να «χωνέψει» ακόμη την ήττα από την Κρεμονέζε.

Η Ρόμα επικράτησε χθες (1-0) της Γιουβέντους στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Serie A, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Μουρίνιο

Οι «τζιαλορόσι», οι οποίοι δεν είχαν τον τιμωρημένο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο τους, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα-σοκ από την Κρεμονέζε και πανηγύρισαν ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη μάχη της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που χαρίζει το «εισιτήριο» για το νέο Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά δεν μπορεί να «χωνέψει» ακόμη την ήττα από την Κρεμονέζε:

«Μεγάλη νίκη, αλλά δεν μπορώ να τη χαρώ όπως πρέπει, καθώς είμαι ακόμα θυμωμένος για την προηγούμενη ήττα. Προφανώς και είμαι χαρούμενος, αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε.

»Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!