Με απολογισμό τρία μετάλλια ολοκλήρωσε η ελληνική αποστολή τις υποχρεώσεις της στο 38ο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

Με απολογισμό τρία μετάλλια (11η θέση στον τελικό πίνακα μεταλλίων) ολοκλήρωσε η ελληνική αποστολή τις υποχρεώσεις της στο 38ο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο, γράφοντας Ιστορία στον ευρωπαϊκό κλασσικό αθλητισμό, καθώς έγινε ο πρώτος άλτης του μήκους, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τρεις διαδοχικές φορές. Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έφερε το πρώτο -χρονικά- μετάλλιο, αργυρής απόχρωσης, με άλμα στα 16,58μ. στο τριπλούν, το οποίο του χάρισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών.

OΕμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο Ανδρών με άλμα στα 5,80μ. Ο άλτης του Χάρη Καραλή ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο και τελευταίο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Συνολικά, η χώρα μας έχει κατακτήσει 37 μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης, εκ των οποίων 8 χρυσά, 17 ασημένια και 12 χάλκινα, σε σύνολο 15 διοργανώσεων, όπου αθλητής ή αθλήτρια κατάφερε να έχει παρουσία στο βάθρο των νικητών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!