Ακόμη ένα περιστατικό θανάτου ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια αγώνα, σημειώθηκε -αυτήν την φορά- στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ακόμη ένα περιστατικό θανάτου ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια αγώνα, σημειώθηκε -αυτήν την φορά- στην Ακτή Ελεφαντοστού. Πρόκειται για τον αμυντικό της Ρασίνγκ Αμπιτζάν, Μουσταφά Σιλά, ο οποίος ενώ εξελισσόταν η αναμέτρηση με την Σολ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

«Ο αμυντικός μας Μουσταφά Σιλά, πέθανε σήμερα (σ.σ. εχθές) το απόγευμα κατά την διάρκεια της συνάντησης RCA-Sol FC», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου, που συνοδεύεται από τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο Μουσταφά πέθανε. Ηλθε στην ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν μόλις 21 ετών», δήλωσε επιβεβαιώνοντας το τραγικό συμβάν, ο πρόεδρος της Ρασίνγκ, Λογκοσίνα Σισέ.

Σημειώνεται, ότι η Ρασίνγκ Αμπιτζάν, που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος από την αγωνιστική περίοδο 2018/2019, έχει συνεργασία με την Νις, ενώ κατέκτησε τον τίτλο το 2020 και σήμερα, βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!