Για άλμα 8,50μ. πήγαινε ο Μίλτος Τεντόγλου αν ήταν βράδυ ο αγώνας όπως παραδέχθηκε λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.

Με ανάμεικτα συναισθήματα, εμφανίσθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μίλτος Τεντόγλου, λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στον τελικό του άλματος εις μήκος, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Οσον αφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Ελληνες φίλαθλοι στο στάδιο, ο Τεντόγλου, επεσήμανε: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους Ελληνες που βρέθηκαν στο στάδιο και δημιούργησαν φανταστική κερκίδα, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Το εκτιμώ πολύ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος άλτης, που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα διαδοχικά πρωταθλήματα, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης, τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός, ήταν και το πρωϊνό ξύπνημα. Προσπάθησα για το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άλμα, αλλά άκυρο. Συνήθως πηδάω περισσότερο στο πρώτο άλμα κι εάν ήταν βραδυνός ο αγώνας θα έκανα σίγουρα 8.50 μέτρα. Δεν είμαι ανίκητος, στα ευρωπαικά, οκ ειμαι, αλλα σήμερα θα μπρούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλός εαυτός μου. Ετσι είναι οι αγώνες. Τα φαβορί χάνουν και τα αουτσάϊντερ, μπορεί να κάνουν κάτι καλό».

Τέλος, οριοθετώντας τους επόμενους στόχους, ο πρωταθλητής Ευρώπης, ήταν σαφής: «Το Πανελληνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στην Βουδαπέστη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!