Για την ήττα από τους 76ers μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας τη σημασία της άμυνας σε όλο τον αγώνα.

Για την ήττα από τους 76ers μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά ηττήθηκαν από την ομάδα της Φιλαδέλφεια, που έβαλε στοπ στο σερί νικών τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στο κομμάτι της άμυνας, τονίζοντας τα μαθήματα που παίρνει η ομάδα του ακόμα και από την ήττα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κάναμε καλή δουλειά στα πρώτα τρία δωδεκάλεπτα. Ο αγώνας ήταν στα χέρια μας, αλλά οι Σίξερς έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και ανέτρεψαν την κατάσταση. Έκαναν τα πάντα σωστά στην τελευταία περίοδο και σκόραραν με κάθε τρόπο.

»Εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Θα πρέπει να παίζουμε καλό μπάσκετ για 48 λεπτά και να παίζουμε άμυνα για 48 λεπτά. Εμείς δεν το κάναμε αυτό και θα πρέπει να μάθουμε από αυτό. Ηταν ένα καλό μάθημα, ώστε να βελτιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!