Ο Σέρτζι Κανός μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρτζι Κανός μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και τόνισε πως όλοι στην ομάδα επηρεάστηκαν για λυπήθηκαν μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Παρακάτω ακολουθούν τα όσα είπε ο Σέρτζι Κανός με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη:

Για την τραγωδία στα Τέμπη:

«Όλοι λυπηθήκαμε πάρα πολύ. Όταν ενημερωθήκαμε, εδώ, στο προπονητικό κέντρο νιώσαμε μεγάλη θλίψη και η σκέψη μας πήγε στις οικογένειες των θυμάτων. Σαφώς και επηρεαστήκαμε με αυτό που συνέβη, για τις ζωές που χάθηκαν και για τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους. Πρόκειται για μια τραγωδία και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου σημαντικό μπροστά σε αυτό που έχει συμβεί».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το πώς έζησε το πρώτο του ελληνικό ντέρμπι:

«Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη μέρα έζησα μια καινούργια πραγματικότητα. Έζησα την ατμόσφαιρα έτσι όπως μου την είχαν περιγράψει, με τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδό μας. Ήταν ένα ντέρμπι σε ένα πραγματικά καινούργιο περιβάλλον για μένα, το οποίο ήταν εκπληκτικό. Νομίζω πως κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Κάναμε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι μας. Η αλήθεια όμως είναι πως ήμουν αρκετά λυπημένος γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τόσες πολλές ευκαιρίες. Μετά το ματς σκεφτόμουν τις ευκαιρίες που χάθηκαν και πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμουν αρκετά λυπημένος με αυτό. Ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, αλλά και λυπημένος για τις χαμένες ευκαιρίες».

Για τη συνέχεια και το ματς με τον Λεβαδειακό:

«Νομίζω πως το να σκοράρεις δεν είναι τόσο το ζητούμενο όσο το να παίζουμε όπως κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν διατηρήσουμε αυτή την απόδοση, αυτή την εικόνα και αν κάνουμε τους αντιπάλους μας να νιώθουν έτσι όπως κάναμε τον Παναθηναϊκό να νιώσει, τότε θα έρθουν και τα γκολ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!