Ανυπόμονος για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Έτοιμος για μάχη είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ:

«Έχω βρεθεί στο Άνφιλντ και ανυπομονώ να ξαναπάω. Ξέρω το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα θα είναι σπουδαία. Θα είναι εχθρική απέναντί μας, μας αρέσει αυτό. Θα είναι τεστ να αντιμετωπίσουμε την Λίβερπουλ και ανυπομονούμε για αυτό.

Ξέρουμε αυτούς τους παίκτες, την ομάδα μου, και είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε να παλέψουμε με αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και ότι θα υποφέρουμε, θα χρειαστεί να υποφέρουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Λίβερπουλ έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έχει ωραίο τρόπο παιχνιδιού, καλή φιλοσοφία και καλή στρατηγική. Δεν πιστεύω ότι είναι τέλος εποχής για αυτούς. Δεν μιλάμε όμως για άλλες ομάδες. Μιλάμε για εμάς.

Πιστεύω ότι πηγαίνουμε σε καλό δρόμο με τη φιλοσοφία μας, την στρατηγική και την κουλτούρα μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προοδεύουμε.

Για μένα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ εντός και εκτός έδρας. Ο αγωνιστικός χώρος έχει παντού τις ίδιες διαστάσεις. Οι διαιτητές είναι παντού τρεις. Η μπάλα είναι στρογγυλή. Υπάρχει αέρας στην μπάλα. Μόνο ο κόσμος δεν θα είναι με το μέρος μας αλλά αυτό αρέσει στους παίκτες, τους αρέσει να παίζουν μέσα σε μία τέτοια ατμόσφαιρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!