«Απόπειρα εκβιασμού» του Ασράφ Χακίμι χαρακτηρίζει τις εναντίον του κατηγορίες για βιασμό η δικηγόρος του Μαροκινού ποδοσφαιριστή.

«Απόπειρα εκβιασμού» του Ασράφ Χακίμι χαρακτηρίζει τις εναντίον του κατηγορίες για βιασμό η δικηγόρος του Μαροκινού ποδοσφαιριστή. Λίγη ώρα αφότου η εισαγγελία της Ναντέρ απήγγειλε κατηγορία κατά του 24χρονου άσου, με βάση την καταγγελία κοπέλας ότι βιάστηκε από αυτόν το περασμένο Σάββατο, η δικηγόρος Φανί Κολέν σε ανακοίνωσή της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η εξέλιξη αυτή «του δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του» και «να λάβει γνώση του φακέλου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σημειώνω από την πλευρά μου ότι η πληροφοριοδότης αρνήθηκε να υποβάλλει καταγγελία, αρνήθηκε να υποβληθεί στην παραμικρή ιατρική ή ψυχολογική εξέταση και αρνήθηκε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τον Ασράφ Χακίμι, παρότι η κατηγορία βασίζεται αποκλειστικά στα λόγια της. Επιπλέον, από τα έγγραφα που βρίσκονται στα χέρια της δικαστικής αστυνομίας προκύπτει, κατά τη γνώμη μου, ότι ο κ. Χακίμι υπήρξε, εν προκειμένω, αντικείμενο απόπειρας εκβιασμού» αναφέρει στη δήλωσή της η κα. Κολέν.

Από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράστηκε υποστήριξη προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή, με την προσθήκη ότι ο σύλλογος έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα σχόλιο επί της ουσίας της υπόθεσης. Αγωνιστικά, ο Χακίμι δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού για τον αυριανό (4/3) αγώνα πρωταθλήματος με τη Ναντ, όμως ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι τον περιμένει ενόψει της ρεβάνς με τη Μπάγερν για τη φάση των «16» του Champions League, την προσεχή Τετάρτη (8/3) στο Μόναχο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!