Κατέληξε ο 20χρονος που υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του στον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη.

Κατέληξε ο 20χρονος που υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη. Να θυμίσουμε πως ο φοιτητής νοσηλεύονταν την τελευταία εβδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”.

Ο άτυχος νεαρός είχε πάει με την παρέα του σε γηπεδάκια 5Χ5 επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Εκεί, λοιπόν, και όσο έκανε ζέσταμα ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία.

Οι φίλοι του του πρότειναν να βγει από το γήπεδο αλλά λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε καλύτερα και ξαναμπήκε στο χώρο για να παίξει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίγη ώρα μετά υπέστη ανακοπή καρδιάς και ένας γυμναστής που βρισκόταν στο σημείο έκανε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή. Ο 20χρονος συνήλθε, αλλά στη συνέχεια υπέστη νέα ανακοπή.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου επί μιάμιση ώρα οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν και τελικά τον μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”.

Μετά από μάχη που δόθηκε να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί κατάφεραν να τον ανατάξουν αλλά η κατάσταση της υγείας του παρέμεινε κρίσιμη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!