Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα απουσιάσει από τον αγώνα της επόμενης Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στις τάξεις του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τόσο απέναντι στον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή (5/3) όσο και κόντρα στην ΑΕΚ, στην “OPAP Arena” για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επρόκειτο να εκτίσει την τιμωρία του από την αποβολή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη (1/3). Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Καθώς, το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω του εθνικού πένθους για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, θα εκτίσει την ποινή στο κυριακάτικο (5/3) ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Με τους Βοιωτούς είχε δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών (4) στο πρωτάθλημα. Έτσι η τιμωρία λόγω καρτών για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Πειραιά μεταφέρεται στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σωκράτης Παπασταθόπουλος