Οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Superleague 2 θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη, 8 Μαρτίου.

Όπως ενημέρωσε η Super League 2, την προσεχή Τετάρτη (8/3 και ώρα 11:00), θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/4ος όροφος), η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας, με βασικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου, έπειτα από την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορούν να κατατεθούν έως τη Δευτέρα 6.3.2023 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. εκλέγονται κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα άτομα, τα οποία είναι κάτοχοι πτυχίου Α.Ε.Ι. ή διαθέτουν δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και ειδικότερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συνυποβάλλοντας μαζί:

α) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
β) Αντίγραφο τίτλων σπουδών ή έγγραφα που αποδεικνύουν την διοικητική τους εμπειρία και την εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.
γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου, όπως αυτός ισχύει εκάστοτε και στα κωλύματα που προβλέπονται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο.
δ) Πλήρες αντίγραφο ποινικού μητρώου με ημερομηνία έκδοσης ενός μηνός πριν την κατάθεσή του.

Υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορεί να θέσει ένας από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Α2 κατηγορίας ή και τρίτο πρόσωπο που δεν είναι μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ή μέτοχος ΠΑΕ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!