Ο 15χρονος μπασκετμπολίστας του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Μπουρνάζης, έχασε τη ζωή του μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Ο 15χρονος αθλητής του μπάσκετ στον Πρωτέα Θεσσαλονίκης (Κορδελιού), Παναγιώτης Μπουρνάζης, έχασε τη ζωή του στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία και μαζί του σκοτώθηκε και ο 51χρονος πατέρας του, συνταξιούχος αστυνομικός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησε τον νεαρό αθλητή του με μία ανάρτηση στο Facebook:

«Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, νοιώθει συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του, στο ατύχημα των Τεμπών.

Όλοι εμείς, παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νοιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παναγιώτης Μπουρνάζης