Η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον αυριανό (4/3, 18:05) τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον αυριανό (4/3, 18:05) τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Στον προκριματικό, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, άφησε το 4.10μ και το 4.30μ, άρχισε τις προσπάθειες της από τα 4.45 μέτρα και πέρασε το συγκεκριμένο ύψος με την δεύτερη.

Στην συνέχεια, ο πήχυς τοποθετήθηκε στα 4.55μ με την Στεφανίδη να περνά με την πρώτη προσπάθεια και με χαρακτηριστική άνεση. Το όριο πρόκρισης, ήταν 4.65μ αλλά δεν χρειάσθηκε να γίνουν προσπάθειες σ΄ αυτό το ύψος, δεδομένου ότι η οκτάδα του τελικού, «συμπληρώθηκε» στα 4.55 μέτρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4.10 μέτρα και με την πρώτη τα 4.30 μέτρα, ενώ απέτυχε τρεις φορές στα 4.45 μέτρα, με αποτέλεσμα ν’ αποκλεισθεί από τον τελικό.

Η οκτάδα του τελικού:

Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία) 4.55 μέτρα

Τίνα Σούτεϊ (Σλοβενία) 4.55 

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4.55 

Μικαέλα Μέγιερ (Σουηδία) 4.55

Μαργκότ Σερβιέ (Γαλλία) 4.55

Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία) 4.55

Ρομπέρτα Μπρούνι (Ιταλία) 4.45 μέτρα

Αμαλί Σβαμπίκοβα (Τσεχία) 4.45

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!