Ο Φακούντο Καμπάτσο επέστρεψε στην EuroLeague ωστόσο το ντεμπούτο του δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του Φακούντο Καμπάτσο στην EuroLeague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ήταν κάτι που ο παίκτης το περίμενε αρκετό καιρό αλλά δεν συνδυάστηκε και με θετικό αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο:

«Χαίρομαι που αγωνίζομαι ξανά στη EuroLeague, αλλά ήταν σκληρή ήττα για εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στη διαχείριση ενός αγώνα, όταν έχουμε τον έλεγχο. Κάποια στιγμή νικούσαμε με 9-10 πόντους και εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στην επίθεση και στην άμυνα.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλή δουλειά να κάνουμε, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, γιατί πραγματικά έχουμε σπουδαία ομάδα. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και τον πρώτο τελικό με της Εφές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.