Παρά την καλή της εμφάνιση, η Σπυριδούλα Καρύδη αποκλείσθηκε από τον τελικό του τριπλούν, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Παρά την καλή της εμφάνιση, η Σπυριδούλα Καρύδη αποκλείσθηκε από τον τελικό του τριπλούν, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, πέτυχε εφετινό ατομικό ρεκόρ, καθώς στην πρώτη της προσπάθεια στον προκριματικό, έκανε άλμα στα 13 μέτρα και 60 εκατοστά, επίδοση που είναι μακρυά από το όριο πρόκρισης (14,10μ.).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην δεύτερη και στην τρίτη προσπάθεια, η Σπυριδούλα Καρύδη είχε άκυρα άλματα και κατέλαβε την 10η θέση στην γενική κατάταξη (σ.σ. στον προκριματικό έλαβαν μέρος 18 άλτριες).

Η οκτάδα του τελικού:

Πατρίτσια Μαμόνα (Πορτογαλία) 14.09 μέτρα

Τουγκμπά Ντανισμάζ (Τουρκία) 14.09

Ντάρια Ντερκάτς (Ιταλία) 13.98

Οτάβια Ντεστονάρο (Ιταλία) 13.98

Κίρα Γουίτμαν (Γερμανία) 13.96

Νέγια Φίλιπιτς (Κροατία) 13.94

Ντοβίλ Κίλτι (Λιθουανία) 13.84

Μάγια Ασκαγκ (Σουηδία) 13.82

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!