Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα κόντρα στην Αναντολού Εφές και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και για αυτά που πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» ενόψει της συνέχειας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Όλοι μας σκεφτόμασταν τις οικογένειες των θυμάτων. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, είχαμε κάποιες στιγμές, που παίζαμε καλύτερα αμυντικά σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Όπως και να έχει όμως, πρέπει να βελτιωθούμε τακτικά στην άμυνα, όπως επίσης στην επίθεση. Πετύχαμε 82 πόντους, με μόλις 11 ασίστ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι σημαντικό λοιπόν να δουλεύουμε πολύ σκληρά σε κάθε αγώνα.

Από την στιγμή που έχω έρθει, ο Ματ Τόμας και ο Μάριους Γκριγκόνις προσπαθούν πολύ. Ούτως ή άλλως είναι δύσκολο το γεγονός πως έχουμε μείνει με μία αλλαγή. Ο Ματ Τόμας δείχνει ότι θέλει να μπει στην εξίσωση της ομάδας. Θα πρέπει να περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο αργά για να γίνει η αλλαγή. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όλοι, σε όλα τα κομμάτια. Δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε άλλο ρόστερ στην Ελλάδα και άλλο ρόστερ στην Ευρώπη.

Δεν θα έλεγα πως ο Γιώργος Παπαγιάννης διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όλη η ομάδα δεν παίζει καλά το τελευταίο διάστημα. Βλέπω ότι δουλεύει πολύ και θέλει να τελειώσει καλά τη σεζόν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν έχει τελειώσει η χρονιά ακόμη.

Πρέπει να δούμε με ποιους παίκτες θα πάμε στα playoffs της Basket League. Να δούμε ποιοι είναι οι πιο αποδοτικοί και να έχουμε την ίδια νοοτροπία για να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!