Μαφιόζικη επίθεση με σφαίρες σε σούπερ μάρκετ στο Ροζάριο που ανήκει στην οικογένεια της γυναίκας του Μέσι.

«Μαφιόζικο μήνυμα» με παραλήπτη τον Λιονέλ Μέσι… άφησαν άγνωστοι στο Ροσάριο, στη γειτονιά (Λαβάλε) που μένει και διατηρεί επιχείρηση η οικογένεια της Αντονέλα Ροκούτσο, της συζύγου του διάσημου Αργεντινού ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής “Ole”, τα ξημερώματα (τοπική ώρα) άγνωστοι πυροβόλησαν 14 φορές στα τυφλά στο σούπερ μάρκετ “Único” που βρίσκεται στο Λαβάλε, ενώ άφησαν ένα γραπτό μήνυμα για τον Μέσι: «Μέσι σε περιμένουμε. Ο Τζάβκιν είναι έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε φροντίσει».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το “Cadena 3” του Ροσάριο, το περιστατικό συνέβη γύρω στις τρεις τα ξημερώματα (ώρα Αργεντινής), όταν τουλάχιστον δύο ένοπλοι πυροβόλησαν και μετά άφησαν στον δρόμο το χαρτί που είχε γραμμένο το μήνυμα για τον Μέσι και έκανε αναφορά στον Πάμπλο Τζάβκιν, δήμαρχο της πόλης του Ροσάριο. Καθημερινά, στο σούπερ μάρκετ βρίσκεται ένας από τους εξαδέλφους της Αντονέλα.

«Η οικογένεια Ροκούτσο είναι μια εργατική οικογένεια από το Ροσάριο» είπε ο δήμαρχος της πόλης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!