O Λιονέλ Μέσι πήρε 35 χρυσά κινητά 24 καρατίων σε συμπαίκτες και προσωπικό της εθνικής Αργεντινής τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ένα ιδιαίτερο και άκρως ακριβό δώρο αποφάσισε ο Λιονέλ Μέσι να κάνει στους συμπαίκτες του, αλλά και το τιμ της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε 35 χρυσά iPhone 24 καρατίων, που του στοίχισαν περίπου 200.000 ευρώ, και τα οποία παραδόθηκαν στο διαμέρισμά του στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο.

Η κάθε συσκευή έχει χαραγμένο το όνομα, τον αριθμό της φανέλας του παίκτη, καθώς και το λογότυπο της Αργεντινής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Λιονέλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο για να γιορτάσει την πιο περήφανη στιγμή του. Ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία Μπεν Λάιονς (CEO της Design Gold) και κατέληξαν στο σχέδιο μαζί», αναφέρει μία πηγή που μεταδίδει η Sun.

Από την πλευρά του, ο CEO της iDesign Gold τόνισε: «Είναι ένας από τους πιο πιστούς πελάτες της IDESIGN GOLD και ήρθε σε επαφή μαζί μας μερικούς μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είπε ότι ήθελε ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους τους παίκτες και το προσωπικό για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήθελε το συνηθισμένο δώρο ρολογιών. Έτσι, πρότεινα χρυσά iPhone με χαραγμένα τα ονόματά τους και του άρεσε η ιδέα».

Την είδηση επιβεβαιώνουν Μέσα όπως το SportBible και η Marca.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!