Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι δύο τουρκικές ομάδες που αγωνίζονται στη Euroleague, η “back to back” πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές και η Φενερμπαχτσέ των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη, έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές έκανε συλλυπητήρια ανάρτηση, κάτω από τις ανακοινώσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Twitter. «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες,» ανέφερε συγκεκριμένα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της ανέφερε, κάτω από τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της Euroleague στο Twitter: «Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Τέμπη