Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων», Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Μετά το διήμερο ρεπό, επιστροφή σήμερα (Τετάρτη 1/3) στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, οι οποίοι ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (Κυριακή 5/3, 17:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, προτελευταία για την κανονική διάρκεια. Παλίκουτσα

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρόγραμμα, το οποίο παρακολούθησε ο νέος τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων», Ρόμπερτ Παλίκουτσα, περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια με αερόβιο στόχο. Ο Λούκας Ρουπ έκανε θεραπεία, ενώ ο Ματέο Γκαρσία, από την πλευρά του, συμμετείχε συντηρητικά στο πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι στη διάθεση του Απόστολου Τερζή έχει τεθεί και πάλι ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!