Ο Μίλτος Τεντόγλου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και μεταξύ άλλων μίλησε για το γούρι που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και μεταξύ άλλων μίλησε για το γούρι που δεν αποχωρίζεται ποτέ αλλά και για… τα παπούτσια του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης, όπου και έχει βάλει στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για το γούρι που θα τον βοηθήσει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του πρωταθλήματος.

«Να το γούρι μου, είναι αυτό το βραχιόλι», είπε ο Μίλτος Τεντόγλου σηκώνοντας το παντελόνι του και δείχνοντας την κάμερα ένα βραχιόλι γύρω από τον αστράγαλό του. «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Είναι λίγο γυναικείο, αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει και κάτι κουδουνάκια!»

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί, γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί. [Δυστυχώς] τώρα είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται πως θα είμαι καλά και θα το παλέψω», είπε στη συνέχεια ο Τεντόγλου και κατέληξε:

«Το χρυσό είναι ο στόχος μου πάντα. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια! Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι ok».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!