Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη στήριξη του στον ελληνικό λαό για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Εργκίν Αταμάν με αφορμή τον αγώνα της Αναντολού Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό έστειλε το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Μετά τη μεγάλη καταστροφή που ζήσαμε στην Τουρκία, δυστυχώς θα ξαναδούμε ένα θλιβερό ματς, αυτή τη φορά μετά το πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ελλάδα. Συμμερίζομαι τον πόνο του φιλικού ελληνικού λαού που είναι μαζί μας στις δύσκολες στιγμές μας και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και την υπομονή μου».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναίκό:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ποιοτική ομάδα, παρόλο που βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Για να κερδίσουμε ένα ματς στο ΟΑΚΑ πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να κάνουμε καλό μοίρασμα μπάλας και κυρίως ατομική άμυνα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και να συνεχίσουμε την κατάταξή μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!