Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την είσοδό του στο Hall of Fame της VTB League και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους οποίους δούλεψε για οκτώ χρόνια.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανήκει ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο στο Hall of Fame της VTB League και με βίντεο που ετοίμασε ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, τους παίκτες του, καθώς και τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Δημήτρης Ιτούδης εργάστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2014 έως το 2022, κατακτώντας δύο τίτλους Euroleague (2016, 2019), 6 τίτλους στη VTB League (2015-2019 και 2021), 6 πρωταθλήματα Ρωσίας (2015-2019 και 2021), 5 τίτλους Gomelski Cup (2015-2016 και 2018-2020), καθώς και 1 VTB League Super Cup (2021).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, καθώς και προπονητής της Φενερμπαχτσέ από το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε στο σχετικό βίντεο:

«Θέλω να πάρω αυτή την ευκαιρία και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος του Hall of Fame της VTB League. Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, τους προπονητές, προφανώς τους παίκτες, τη διοίκηση, τον κ. Βατούτιν, όσους δούλεψα μαζί. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν σε αυτά τα οκτώ χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες, πήραμε πολλά τρόπαια. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές, που “έφτιαξαν” τον χαρακτήρα μας. Σας ευχαριστώ όλους, ήταν τιμή μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!