Πρόωρο τέλος παίρνει η σεζόν για το Γάλλο επιθετικό της Μπέτις, Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή στο αριστερό γόνατο.

Πρόωρο τέλος παίρνει η σεζόν για το Γάλλο επιθετικό της Μπέτις, Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή στο αριστερό γόνατο κι όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Δευτέραμ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο υπόλοιπο της περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ναμπίλ Φεκίρ υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο σε μια από τις τελευταίες προσπάθειές του στον αγώνα με την Έλτσε την περασμένη Παρασκευή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μπέτις, προσθέτοντας ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με την Εθνική Γαλλίας, «αντιμετωπίζει πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό.Ο παίκτης θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.»

Ο 29χρονος Φεκίρ υπέγραψε στην Μπέτις το 2019 προερχόμενος από τη Λιόν και την περασμένη χρονιά πανηγύρισε με τους Ανδαλουσιάνους την κατάκτηση του Copa del Rey.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!