Όλα δείχνουν πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Το ανακοίνωσε και ο Τζόναθαν Μότλι με ανάρτησή του στο Instagram ενώ και στην Τουρκία αναφέρουν πως η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπούντσογλου, ανέφερε πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Τουρκίας για συμβόλαιο έως το 2024 με μηνιαίες αποδοχές 160.000 δολαρίων.

Φυσικά, πρέπει οι διαδικασίες να τρέξουν προκείμενου η Φενέρμπαχτσε να προλάβει τις προθεσμίες της EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.