Όλα δείχνουν πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη!

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Φενέρμπαχτσε και Τάιλερ Ντόρσεϊ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, με τον παίκτη να γνωρίζει τον Δημήτρη Ιτούδη από την συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο παίκτης πάλεψε όσο δεν πάει το όνειρο του NBA, προσπάθησε να το κάνει και μέσω της G-League αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Φενέρμπαχτσε θα είναι ο τρίτος σταθμός του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Ευρώπη μετά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.