Ο Νταβίντ Αλάμπα ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι πάνω από τον Καρίμ Μπενζεμά και έγινε στόχος ρατσιστικών επιθέσεων.

Ένα ακόμα πρωτοφανές και θλιβερό σκηνικό έλαβε χώρα χθες με αφορμή την ψηφοφορία της FIFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε ακόμα ένα βραβείο στην πλούσια συλλογή του και ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Νταβίντ Αλάμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο της χρονιάς.

Κάτι τέτοιο, δεν θα φαινόταν παράλογο σε έναν φυσιολογικό κόσμο. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ωστόσο, είναι. Και μάλιστα, πολύ παράλογο. Κι αυτό διότι ο Αλάμπα έβαλε πιο ψηλά τον Λιονέλ Μέσι από τον συμπαίκτη του, Καρίμ Μπενζεμά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών της «βασίλισσας» με ένα κύμα ρατσιστικών σχολίων να πλημμυρίζει τα μηνύματά του στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!