Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, μπορεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, λόγω τραυματισμού - Η πρώτη του ανάρτηση.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, μπορεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι, όπως ανέφεραν το «The Athletic» και το «ESPN», κάτι που θα ήταν πλήγμα για τους Λέικερς στην προσπάθεια να προλάβουν τα play offs.

Τα δύο μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές από το franchise του Λος Άντζελες, δημοσίευσαν σχεδόν ταυτόχρονα την είδηση, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται επακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το «The Athletic», ο Τζέιμς υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να συναντηθεί με ειδικούς, προκειμένου να διευκρινισθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, που υπέστη κατά την διάρκεια της νίκης στο Ντάλας, την Κυριακή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο «LBJ», σημείωσε 26 πόντους, αλλά έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, μετά από επαφή με τον Ντουάϊτ Πάουελ. Στην συνέχεια, εξήγησε στο μικρόφωνο του «ESPN» ότι πάτησε το πόδι του και φεύγοντας από τα αποδυτήρια, εθεάθη να χωλαίνει.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/2), ο Τζέιμς εξέφρασε την απογοήτευσή του σε μια ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας, «Γα*&το… αυτό είναι χάλια…!», με μια φωτογραφία που δείχνει το δεξί του πόδι με μια μικρή κάλτσα ως προστασία γύρω από τον αστράγαλό του.

Παρά το γεγονός ότι είναι 38 ετών, ο ΛεΜπρον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτήν την σεζόν, με μέσο όρο 29,5 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!