Άσχημα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς σχετικά με τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση του τραυματία (δεξί πόδι) ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δύο εβδομάδες, όπως ανέφερε το ESPN.

Το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Τζέιμς στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από τη θέση που θα έχουν οι Λέικερς στη βαθμολογία σε εκείνο το διάστημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 38χρονος σημείωσε 26 πόντους στη νίκη των Λέικερς με 111-108 επί των Ντάλας Μάβερικς την Κυριακή, αλλά γύρισε το δεξί του πόδι στην τρίτη περίοδο. Μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά ήταν ξεκάθαρα ότι ακόμα πονούσε…

Ο 19 φορές All-Star έχει κατά μέσο όρο 29,5 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ σε 47 αγώνες αυτή τη σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! ΛεΜπρόν Τζέιμς