H OPAP Arena είναι υποψήφια για το καλύτερο γήπεδο της χρονιάς μέσα στο 2022.

Σπουδαία αναγνώριση για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» καθώς είναι στη λίστα με τα 23 υποψήφια για γήπεδα για το καλύτερο στάδιο μέσα στο 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«H OPAP Arena είναι υποψήφια για το Stadium of the Year 2022 Award (Στάδιο της Χρονιάς 2022)! Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχει προταθεί στη μεγάλή αυτή διεθνή ψηφοφορία, μαζί με άλλα 35 στάδια από όλο τον κόσμο, και περιμένει από τους φίλους της ΑΕΚ και όλους τους Έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διαγωνισμός Stadium of the Year είναι μια δημόσια ψηφοφορία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2011 και οι ψηφοφόροι επιλέγουν το καλύτερο γήπεδο, κατά τη γνώμη τους, που εγκαινιάστηκε την προηγούμενη χρονιά. Το βραβείο είναι η μεγαλύτερη δημόσια ψήφος αυτού του είδους παγκοσμίως. Από τότε που ξεκίνησε η πρώτη έκδοση, έχουν καταμετρηθεί συνολικά περισσότερες από 400.000 έγκυρες ψήφοι.

Το βραβείο θα προκύψει από μία διαδικτυακή ψηφοφορία που είναι ανοιχτή για όλους, αλλά περιορίζεται σε μία ψήφο ανά συσκευή. Για να λάβει μέρος κάποιος, πρέπει να επιλέξει υποχρεωτικά πέντε γήπεδα, δίνοντας 5 αστέρια στο καλύτερο, 4 αστέρια στο δεύτερο καλύτερο, 3 αστέρια στο τρίτο, 2 αστέρια για το τέταρτο και 1 αστέρι για το πέμπτο πιο ενδιαφέρον. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή έως τις 15 Μαρτίου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!