Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Φεβρουάριο στην EuroLeague.

Ο εντυπωσιακός Σάσα Βεζένκοφ απέσπασε άλλο ένα βραβείο MVP από την EuroLeague.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP του Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι είχε κατακτήσει το αντίστοιχο βραβείο και τον Νοέμβριο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και πως να μην το καταφέρει με αυτές τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 20.8 πόντους με 43.5% στα τρίποντα, 8.8 ριμπάουντ και 24.8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ανά αγώνα.

Μάλιστα, ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που κατακτά δύο βραβεία MVP του μήνα την ίδια σεζόν. Οι προηγούμενοι ήταν οι Άντε Τόμιτς (2013/14), Σέιν Λάρκιν (2019/20) και Νίκολα Μίροτιτς (2019/20 και 2021/22).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!