Ο Νταβίντ ντε Χέα έσπασε το ρεκόρ των ανέπαφων εστιών του Πίτερ Σμάιχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φτάνοντας τις 181.

Ο Νταβίντ ντε Χέα έσπασε το ρεκόρ των ανέπαφων εστιών του Πίτερ Σμάιχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού εξασφάλισε ένα ακόμη «μηδέν» στον τελικό του Carabao Cup.

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας έφτασε στο Ολντ Τράφορντ το 2011 και αποτέλεσε μέρος της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο της Premier League υπό τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα έχει στα χέρια ακόμα ένα τρόπαιο αλλά με τη μορφή ρεκόρ, αφού βοήθησε στην εξασφάλιση της νίκης με 2-0 επί της Νιούκαστλ στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή.

Η νίκη επί των “καρακάξων” είδε τον Ντε Χέα να κρατάει το 181ο «μηδέν» του με τη Γιουνάιτεντ, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ για τον σύλλογο.

Ο θρυλικός Δανός, Κάσπερ Σμάιχελ βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση αυτής της λίστας, με τον Ντε Χέα να έχει ακόμα πολλές συμμετοχές να διανύσει και να διευρύνει το ρεκόρ του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!