Καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2022 αναδείχθηκε ο Λιονέλ Μέσι στην τελετή του FIFA «The Best» στο Παρίσι.

Έκανε τρομερή χρονιά, πέτυχε σπουδαία γκολ και οδήγησε την Αργεντινή στην «Γη της Επαγγελίας». Φυσικά μιλάμε για τον Λιονέλ Μέσι που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το 2022.

Ήταν φυσιολογικό ο θρίαμβος της Αργεντινής στο πολύ πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ να επισκιάσει τα πάντα και φυσικά ο σούπερ σταρ της ομάδας να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς που πέρασε.

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, στην τελετή που έγινε στο Παρίσι, σφραγίζοντας μια αξέχαστη χρονιά στην οποία έκανε πραγματικότητα το μεγάλο του απωθημένο: οδήγησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μέσι επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία του συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ και του Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης)

Τα εύσημα για τον θρίαμβο αυτόν έλαβε και ο συνονόματός του, Λιονέλ Σκαλόνι ο οποίος βραβεύτηκε από τον Φάμπιο Καπέλο ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς, αφήνοντας πίσω του τον Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης) και τον Πεπ Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι).

Στις γυναίκες καλύτερη ποδοσφαιριστής για τη σεζόν που μας πέρασε αναδείχθηκε η Αλεξία Πουτέγιας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!