Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς πέτυχαν μία σπουδαία νίκη απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς καθώς ανέτρεψαν τους 30 πόντους με τους οποίους βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Ωστόσο, η χαρά πρέπει αναγκαστικά να σταματήσει μέχρι να ξεδιαλύνει το θέμα με τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ηγέτης της ομάδας γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του αγώνα και έδειχνε να πονά αρκετά.

Παρόλα αυτά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε κανονικά και τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα (όπου αποχώρησε κουτσαίνοντας) τόνισε:

«Ήμουν και καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο. Σίγουρα όμως δεν θα πήγαινα στα αποδυτήρια όταν είχαμε κάνει τέτοια ανατροπή. Θα δούμε πώς θα είναι το πόδι μου τις επόμενες μέρες και θα κινηθούμε αναλόγως».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!