Ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, μαγνητίζει σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους της Premier League.

Ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, μαγνητίζει σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους της Premier League, σύμφωνα με το TEAMtalk.

Η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να δίνουν μάχη για την απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού διεθνή. Από τότε που επέστρεψε από το Κατάρ, όπου βοήθησε τη χώρα του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκεται σε καυτή φόρμα.

Με 15 γκολ και 7 ασίστ στη Serie A τη φετινή σεζόν, είναι ένας από τους πρώτους σκόρερ της Ευρώπης, εξ ου και ο έντονος ανταγωνισμός για την υπογραφή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτά τα γκολ θέλουν να προσθέσουν στις επιθετικές τους γραμμές οι τρεις κολοσσοί της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, όπως συνέβη και με τον Λουκάκου αλλά και πολλούς άλλους παίκτες, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.

Σχετικά με τι; Μα, φυσικά, με το αν ο Λαουτάρο θα μπορέσει να δικαιολογήσει τον… ντόρο γύρω από το όνομά του σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λιγκ.

Θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια σε όποια ομάδα κινηθεί για να τον αποκτήσει. Συνεπώς, καμία δεν θα ήθελε να είναι αυτή που θα «πέταγε» λεφτά στα σκουπίδια για να τον κάνει δικό της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!