Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί υποστήριξε τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ μετά την άνετη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μαρσέιγ.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί υποστήριξε τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ μετά την άνετη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μαρσέιγ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρισκόταν υπό τεράστια πίεση μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, συμπεριλαμβανομένης της ήττας από την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Champions League. Υπήρξαν μάλιστα εικασίες ότι ο Αλ Κελαϊφί σκεφτόταν να αντικαταστήσει τον Γκαλτιέ, με τον Στίβεν Τζέραρντ να είναι μεταξύ εκείνων που συνδέθηκαν με τη θέση του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αλλά οι Παριζιάνοι έχουν έκτοτε πραγματοποιήσει μια ισχυρή επιστροφή, κερδίζοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια τους στη Ligue 1. Μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι επί της Μαρσέιγ, ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον Γκαλτιέ, ενώ παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στη γαλλική πρωτεύουσα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πάντα εμπιστεύομαι τον προπονητή μου γιατί ξέρω τι μπορεί να δώσει. Ήταν περίπλοκο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο για όλους. Και ειδικά για εμάς γιατί είχαμε πολλούς παίκτες που συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Τώρα έχουμε βρει τη θέση μας», δήλωσε ο Αλ Κελαϊφί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!