Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι ο τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς είναι πιο σοβαρός και ίσως να μην αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Βόμβα» από τον Εργκίν Αταμάν σχετικά με την κατάσταση του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο τραυματισμός του στο γόνατο ίσως είναι πιο σοβαρός και αυτό ίσως του στερήσει τη συμμετοχή του στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τον αγώνα με την Βιλερμπάν, όταν ρωτήθηκε για τον Βασίλιε Μίτσιτς δήλωσε:

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο Μίτσιτς θα μπορέσει να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Αλλά και ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, δήλωσε σε σερβική ιστοσελίδα:

«Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Πιθανότατα θα ξέρουμε την Δευτέρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.